A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

День села у Вербівці

День села у Вербівці

21 листопада жителі с. Вербівка відзначали День села. Чимало вітальних слів пролунало на адресу вербівчан від гостей свята. Заворожив своїм співом жителів та гостей села народний аматорський вокальний ансамбль "Журбина", вокалісти Висоцького СБК, Партизанського СК, Вербівського СК. Незабутні враження справив на присутніх виступ танцювального колективу Вербівського СК та учнів місцевої школи. З вітальними словами виступили сільський голова Л. Гура та очільник ДП "Висоцьке лісовегосподарство" В. Торчило. Під час концерту було оприлюднено претендентів у номінації "Пара, яка прожила більше 50 років" - Бруцький Серафим Тарасович та Бруцька Марія Іванівна, "Сім'я, яка нещодавно одружилася" - Сокол Іван та Сокол Антоніна, "Багатодітна сім'я" - Козубовська Зоя Андріївна, "Наймолодший житель" - Богатько Валерія Андріївна, "Найстарший житель" - Козубовська Любов Гордіївна, "Золоті руки" - Твардовська Валентина Михайлівна.

16:36 22.11.2018

Свято урожаю у Людинській ЗОШ

Свято урожаю у Людинській ЗОШ

Традиційно кожного року у Людинській школі проходить виставка овочів «Осінній дивограй». У цьогорічному конкурсі  взяли участь учні 2-11 класів. Підготовлені композиції вразили оригінальністю та фантазією. Кожен клас відзначився креативність  та став переможцем у певній номінації. А ще це свято показало, що ми всі можемо створювати щось прекрасне та цікавем із буденних речей. Усім дякуємо за участь і креатив! Хомич Анна,  редактор шкільної газети     

17:45 19.11.2018

Радіодиктант у Людинській ЗОШ

Радіодиктант у Людинській ЗОШ

9 листопада ми відзначаємо День української мови і писемності. Щорічно учні школи беруть участь у написанні  радіодиктанту. 

17:43 19.11.2018

Тиждень правил дорожнього руху у Людинській ЗОШ

Тиждень правил дорожнього руху у Людинській ЗОШ

З 12  по 16 листопада  у Людинській школі проходив тиждень правил дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі». В рамках тижня усі класні керівники провели бесіди-інструктажі про правила дорожнього руху. Для учнів 1-7 класів проведено конкурс малюнків «Азбука дорожнього руху».  Було організовано відеолекторій для учнів початкових класів « Правила дорожнього руху в мультфільмах». Лідери учнівського самоврядування організували для учнів 2-4 класів веселу гру-квест «Веселий світлофор», де школярі не тільки повторювали правила , але і мали можливість показати свої знання з правил дорожнього руху.   

17:41 19.11.2018

Тиждень безпеки дорожнього руху у Золотинській ЗОШ

Тиждень безпеки дорожнього руху у Золотинській ЗОШ

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростають дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.

17:38 19.11.2018

Тиждень етики у Золотинській ЗОШ

Тиждень етики у Золотинській ЗОШ

Культура поведінки – одна із необхідних рис сучасної людини. Щоб  навчити учнів дотримуватись норм етикету в різних життєвих ситуаціях, умінню дружити і бути ввічливими, добрими, в нашій школі з 12 по 16 листопада проходить Тиждень етики «Твори добро, щоб кращим став цей світ!».

14:54 15.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь