A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Андріївські вечорниці

Андріївські вечорниці

 З давніх - давен Україна славиться величними традиційними святами й обрядами. Кожен, хто не черствіє душею, хто сповнений любові і доброти до української спадщини, повертається до традицій свого народу.

07:21 16.12.2018

Засідання загальношкільного батьківського комітету

Засідання загальношкільного батьківського комітету

14 грудня відбулося чергове засідання загальношкільного батьківського комітету Людинської ЗОШ. Зустріч була організована у формі тренінгу "Відповідальне батьківство". Усі присутні мали можливість розглянути особливості спілкування зі своїми дітьми. Батьки були дуже активними під час виконання вправ. Будемо сподіватися, що батькам сподобалася така форма роботи.   .            

13:44 15.12.2018

Цікава та пізнавальна зустріч

Цікава та пізнавальна зустріч

В рамках Всеукраїнського тижня права, у Людинській школі 14 грудня було організовано зустріч із Головним спеціалістом відділу «Дубровицького бюро правової допомоги» Райлян Наталією Андріївною.  Темою зустрічі стало питання профілактики торгівлі людьми. Наталія Андріївна підготувала для старшокласників цікаві факти та приклади  з даного питання, а ще наголосила на тому, як не стати жертвою торговців людьми. Школярі мали можливість задати запитання нашій гості. Також Наталія Андріївна поповнила нашу «Правову скарбничку» новими брошурами та довідковими матеріалами з правових питань. Щиро дякуємо Райлян Н.А. за цікаву зустріч та сподіваємося на подальшу співпрацю. Котяй Л.Г.,   ЗДВР      

13:42 15.12.2018

Вітаємо спортсменів

Вітаємо спортсменів

У суботу, 8 грудня, відбулося нагородення "Спортивна надія Дубровиччини". Команда учнів Людинської школи гідно представляла наш район протягом навчального року на районних та обласних етапах спортивних  змагань. Щиро вітаємо наших юних спортсменів!

13:41 15.12.2018

Конкурс новорічних красунь у Людинській ЗОШ

Конкурс новорічних красунь у Людинській ЗОШ

Протягом тижня у Людинськійшколі працювала виставка новорічних композицій. Кожна представлена робота вражає креативністю, майстерністю. Дуже приємно, що найактивнішими учасниками стали маленькі першокласники. Найкращі композиції представляють нашу школу на районному етапі конкурсу "Новорічна композиція".

13:40 15.12.2018

Новорічна композиція у Золотинській ЗОШ

Новорічна композиція у Золотинській ЗОШ

Напередодні Нового року кожен хоче прикрасити свій будинок так, щоб у ньому оселилося святковий настрій. Традиційно всі наряджають ялинку купують свічки, вінки та інший декор для інтер'єру. Внести різноманітність у новорічне оздоблення житла допоможуть святкові композиції. Їх необов'язково купувати у флористичних магазинах. Запасіться потрібними матеріалами, терпінням – і ви створите шикарну прикрасу своїми руками! Так створювали новорічну красу і учні Золотинської ЗОШ. І уже завтра вироби наших учнів відправляться на районну новорічно-різдвяну виставку "Новорічна композиція" та Всеукраїнську виставку-конкурс "Український сувенір". Удачі всім учасникам!

14:25 14.12.2018

Новорічно – різдвяна акція у Людинській школі

Новорічно – різдвяна акція у Людинській школі

Хто з нас не любить отримувати або ж вручати новорічні подарунки? Звісно, всім хотілося б прийняти участь у такому приємному прояві святкового настрою! Але, на жаль, в нинішніх умовах не у кожного є можливість бути адресатом новорічного презенту. Насамперед, йдеться про солдатів, які нині перебувають в умовах проведення бойових дій, а також про діток, які вимушені жити на території, близькій до передової. Всі небайдужі учні та вчителі Людинської ЗОШ отримали змогу долучитися до шкільного дійства, кінцевою метою якого був збір коштів на подарунки для  наших захисників. А саме, у вівторок, 11-го грудня, у нашій школі відбувся святковий Ярмарок, на якому учні та вчителі виставляли на продаж смаколики, приготовані власними руками. Даний захід проводиться вже не вперше, і кожного разу відзначається винятковою активністю. Шкільні коридори були заставлені імпровізованими прилавками, столи яких «ломилися» від солодощів. Ну і біля кожного з них, звичайно, формувалися черги із бажаючих порадувати себе смачненьким і внести свої кошти у добру справу.     В результаті, на виручені кошти  лідери шкільного учнівського самоврядування придбали купу необхідних і, головне, приємних подарунків для людей, які вимушені жити в стані війни. Але це було не єдиною метою проведення Ярмарку. Подібні заходи націлені виховувати у підростаючого покоління прояви гуманізму, добросердечності, вдячності і поваги. Ми обіцяємо зберегти цю традицію, поширити її, а також залучати рідних, друзів і просто знайомих до соціальної небайдужості і активних проявів громадської позиції. Соловей А.В.,  педагог-організатор

14:20 14.12.2018

Зустріч з героями аварії на ЧАЕС

Зустріч з героями аварії на ЧАЕС

14 грудня в приміщенні Золотинської ЗОШ І-ІІ ст. відбулась зустріч з ліквідатором ЧАЕС - Коханом Жоржем Володимировичем (жителем с.Золоте). У 27-річному віці його відправили на ліквідацію наслідків аварії Чорнобильської атомної електростанції. З 13 липня по 16 жовтня 1987 року Жорж Володимирович знаходився на ЧАЕС, при цьому 14 днів був у самому серці атомної станції - ядерному реакторі. Вдома його чекала дружина та двоє маленьких дітей.

12:57 14.12.2018

Зі святом, шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС!!!

Зі святом, шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС!!!

Минуло  32 роки від дня однієї з найбільших катастроф України — аварії на Чорнобильській АЕС, аварії, до якої ніхто не був готовий. І так сталося, що саме ліквідатори стали першими, хто кинувся на приборкання радіаційної стихії ціною власного здоров’я та життя.

11:56 13.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь