Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

В подарунок від ГО "Батьки за вакцинацію" - настільна гра

В подарунок від ГО "Батьки за вакцинацію" - настільна гра

Громадською організацією "Батьки за вакцинацію" за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров'я з 10 вересня по 30 грудня 2018 року проводився просвітницький "Флешмоб-конкурс на краще відео про щеплення", направлений на покращення обізнаності дітей та дорослих щодо профілактичних щеплень і покращення рівня імунізації в Україні.

11:54 24.01.2019

ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ ТА СВОБОДИ УКРАЇНИ

ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ ТА СВОБОДИ УКРАЇНИ

21 січня 2019, напередодні великого державного свята у Вербівському НВК відбулася загальношкільна святкова лінійка, яка була присвячена 100-ій річниці підписання Акту Злуки УНР ТА ЗУНР – Дню Соборності та Свободи України .

22:08 23.01.2019

У гості у Висоцьку ОТГ

У гості у Висоцьку ОТГ

Коли кажуть, що у нас все погано...Можу навести приклад, де у нас все досить достойно, гарно, навіть суперово. Були у Висоцькому садочку. ВРАЖЕНІ. Це завдяки державі, громаді, батькам, небайдужим депутатам, спонсорам. Це робота колективу, де діти на першому плані. Є інклюзія. Була вражена..яке спілкування недужої дитини з наставником. По-материнські... Дітки відпочивали, то фото з ними багато не робили. Смачно пахло і тепло було у закладі! ..Вражені! У одному з найближчих номерів газети "Дубровицький вісник " розкажемо про життя Висоцької громади!

15:47 23.01.2019

21 січня - День обіймів

21 січня - День обіймів

День обіймів - важливе свято. Воно підкреслює важливість турботи, підтримки, зміцнює взаємовідносини людей. Нехай це свято буде ще одним приводом обійнятися. Обійняти - це так просто, так важливо, так чудово.

17:23 22.01.2019

Проведення опитування  працівників закладів загальної  середньої освіти

Проведення опитування працівників закладів загальної середньої освіти

Відповідно до Концепції розвитку цифрової економіки та суспільства України на 2018-2020 роки, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17.01.2018 р. № 67-р, одним із напрямів цифрового розвитку на державному рівні визнано реформування освітньої галузі, зокрема в частині її цифровізації.

15:44 22.01.2019

Водохреща

Водохреща

   21.01.2019 року до Золотинської школи традиційно з Божим благословенням та Йорданською водою завітав отець Сергій. У щирій молитві пройшло  окроплення нашої шкільної домівки свяченою водою. Настоятель храму благословив учнів, учителів та всіх працівників школи на добру долю, здоров`я, успіхи в навчанні та праці. А ми всі з вдячністю та покорою віддалися Божій опіці на весь цей рік до наступних свят. Нехай кожна краплина Йорданської води, що впала на нас сьогодні, підсилить та зміцнить нашу віру, надію та любов.

13:55 22.01.2019

День обіймів у Золотинській ЗОШ

День обіймів у Золотинській ЗОШ

 21 січня  Всесвітній день обіймів розпочався у школі під гаслом «Почни свій день з обіймів!» Це  одне з найцікавіших свят, що існують у світі. У цей день можна обіймати кого завгодно, навіть абсолютно незнайомих людей. Школярі 6 класу для учнів ГПД підготували веселу перерву, на якій розповіли про свято обіймів, історію його виникнення і звичайно, обіймалися з однокласниками та своєю вчителькою. Шкільна служба новин зробила інформаційний стенд до Дня обіймів. Цей чудовий день подарував усім гарний настрій і незабутні емоції.

13:54 22.01.2019

Конкурс колядок та щедрівок у Вербівському НВК

Конкурс колядок та щедрівок у Вербівському НВК

17січня у Вербіввському НВК пройшов конкурс колядок та щедрівок. Дітки прийняли активну участь, за що господар з господинею щедро почастували учасників усілякими смаколиками. Вчителі теж охоче підтримали своїм виступом. На святі панував дух Різдва, а українські вишиванки та гарні костюми Вертепу додавали святковості, гарного настрою усім присутнім.

17:32 18.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь