Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо колектив "Молодички" Партизанського сільського клубу!

Вітаємо колектив "Молодички" Партизанського сільського клубу!

19 серпня у с. Соломіївка Дубровицького району відбувся районний фестиваль-конкурс "Мішок сміху - Вам на втіху". Уконкурсі взяли участь і 2 сільських клуби з Висоцької ОТГ: Партизанський та Людинський. У нелегкій боротьбі почесне ІІ місце здобув колектив       " Молодички " Партизанського СК. 

07:46 20.08.2018

Розпочато ремонт внутрішніх вбиралень у Висоцькій ЗОШ

Розпочато ремонт внутрішніх вбиралень у Висоцькій ЗОШ

 Розпочали капітальний ремонт внутрішніх вбиралень. Дякую батькам, випускникам школи, які вийшли на роботу: Римський Анатолій, Калапа Віталій, Макаревич Ігор, Полюхович Микола, Волков Василь, Черкас Віталій. Сьогодні риємо котлован для облаштування септика. Дякую батькам Макаревича Назара (2 кл.), Хомич Дарини (3 кл.), Щура Тараса (7 кл.) та дядькові Рожко Іванки (2 кл.) за розуміння і турботу про дітей. Хочеться вірити, що з кожним разом батьків буде більше і більше. ШАНОВНІ БАТЬКИ, не будьте байдужими, активніше відгукуйтесь на прохання адміністрації школи і класних керівників. УСЕ, ЩО РОБИТЬСЯ, РОБИТЬСЯ ДЛЯ НАШИХ ДІТЕЙ.

21:23 16.08.2018

Дубровицьке бюро правової допомоги іфнофрмує!

Дубровицьке бюро правової допомоги іфнофрмує!

В рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» (сайт: prаvo.minjust.gov.ua), проводиться інформаційна кампанія #СтопНасильство.Одним з ключових елементів, який забезпечує реалізацію проекту «Я МАЮ ПРАВО», є надання громадянам безоплатної правової допомоги. Повідомляємо, що до суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу також віднесено осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі. Звичаї, релігійні переконання, традиції не є підставою для звільнення кривдника від відповідальності. За правовою консультацією звертайтеся до Дубровицького бюро правової допомоги, що знаходиться за адресою: м.Дубровиця, вул.Воробинська,9(приміщення районної бібліотеки).

12:50 13.08.2018

З Днем бухгалтера

З Днем бухгалтера

Нехай математика життя поставить перед вами досить складні завдання: порахувати кількість щасливих миттєвостей і радісних посмішок, обсяг отриманої любові, уваги і турботи, відсоток досягнутого успіху і професіоналізму. Нехай статистика звітності б'є всі рекорди передбачуваного зростання добробуту ваших сімей, а здоров'я збільшується в геометричній прогресії.

10:49 16.07.2018

У гості на виставу до бібліотеки

У гості на виставу до бібліотеки

Весело розпочався вчорашній день у Висоцькій ПШБ, адже  в гості завітали вихованці дитячого садочка ''Льонок'', котрим учасники лялькового теату показали  виставу ''Буває ж таке''. Ця казочка про дружбу та про те, що друзів не можна залишати в біді.

12:32 13.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь