Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

День пам`яті та примирення

Дата: 08.05.2024 09:50
Кількість переглядів: 65

Цього року 8 травня, в День пам`яті та примирення, Україна вшановуватиме пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни.

Не менше заслуговують на увагу та пам'ять і жертви війни, остарбайтери, діти війни, цивільні, які постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл.

Українці на боці антигітлерівської коаліції зробили значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Ціна цього внеску – надзвичайні втрати впродовж 1939 – 1945 років серед українців та інших народів, які жили на території України. Тоді загинуло понад 8 млн. осіб. Тому ми добре знаємо ціну війни.

День пам`яті та примирення символізує не тріумф переможців над переможеними, а застереження – диктатори завжди прагнуть задовільнити імперські амбіції збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією. Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором.

Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця. Міць наших збройних сил є запорукою існування держави та збереження прав людини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь