Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

У Висоцькій громаді відбулася «Розминка від чемпіона»

Дата: 09.12.2021 17:25
Кількість переглядів: 539

Сьогодні у Туменському ЗЗСО відбулося справжнє свято спорту. Адже в рамках заходів «Розминка від чемпіона», що протягом навчального рокупроводить на Рівненщині комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» Рівненської обласної ради, завітав  майстер спорту України з пауерліфтингу Михайло Марчук, який розповів здобувачам освіти про цей цікавий вид спорту.

Також представники  КЗ «Спорт для всіх» визначили переможців конкурсу малюнка на спортивну тематику (Зелінська Ангеліна, Гузич Єгор, Мазанович Артем) та вручили пам’ятні подарунки.

Приємно було отримати  дипломи, кубки та сувеніри, якими нагороджено Висоцьку територіальну громаду за ІІІ місце в обласному фестивалі з велоспорту «Велодень» для всіх верств населення в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровних заходів «Вело Україна», за ІІІ місце в обласному Дні виклику.

Юлія Карпович, координатор соціального проекту «Активні парки-локації здорової України»Висоцькоїтериторіальної громади отримала нагороди за ІІІ місце у конкурсі " Кращі" Активні парки " у Рівненській області за результатами роботи у серпні-вересні, за ІІ місце – за результатами роботи у жовтні та ІІ місце за результатами роботи у листопаді та сумку координатора, вміст якої допоможе цікавіше проводити спортивні заняття.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуhttps://rada.info/upload/users_files/04385043/60aab300bcfd607459d6ee3d6693ddff.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь