A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Бібліотека в селі - платформа для культурного розвитку громади

Дата: 03.11.2021 17:01
Кількість переглядів: 474

З давніх-давен люди прагнули знань. Бібліотека – це скарбниця всіх багатств людського духу, а книги подібні рікам, що тамують спрагу цілого світу. Це – джерела мудрості. Ряди книжкових полиць містять у собі допитливий науковий пошук, насолоду прекрасним. Сучасна сільська бібліотека повинна швидко адаптуватись до потреб читача, його запитів. Саме такою є Туменська публічно-шкільна бібліотека Висоцької сільської ради, де створюють комфортні умови для читачів досвідчені бібліотекарі – Юрчук Олена Іванівна та Соловей Людмила Федорівна. Це не просто бібліотека, а інформаційний центр. В ньому створено сприятливі умови для читання, творчості, самореалізації, спілкування. В бібліотеці наявні інформаційні зони, зони відпочинку та творчості, виставки.

За сприяння сільського голови Аліка НОВИКА у 2021 році у Туменську публічно-шкільну бібліотеку було придбано принтер, відремонтовано 2 комп`ютери та пофарбовано підлогу. Працівники бібліотеки прагнуть надавати якісні культурні послуги та працюють над створенням комфортного середовища для відвідувача.

Отож, запровадження інформаційних технологій у бібліотечній справі допомагають якісно і у повній мірі задовольнити читацькі потреби, сформувати у користувачів позитивне ставлення до бібліотеки як центру інформації, культури, освіти, спілкування та дозвілля. Це заклад культури, який можуть відвідувати всі громадяни незалежно від віку, статі, етнічного, соціального походження, трудової зайнятості, фізичних можливостей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь