Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Вітання з Днем працівника лісу

Дата: 17.09.2021 20:55
Кількість переглядів: 605

Виконавчий комітет Висоцької сільської ради вітає працівників лісового господарства з професійним святом – Днем працівника лісу!

Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники забезпечують надійний захист земельних угідь, поліпшують екологічний стан довкілля, роблять гідний внесок в економічний розвиток держави та збереження її природних багатств.

Це свято всіх людей, хто з чистими думками приходить до лісу і допомагає йому. Людей працьовитих, мудрих, справжніх фахівців, які працюють самовіддано, знаючи істинну ціну лісу й істинну ціну своєї праці.

Отож, шановні працівники лісової галузі – нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, удача, стійкість духу в нелегкому повсякденному житті, а професійний досвід буде надійним поводирем у складних справах в ім`я процвітання та розвитку України. Впевнені, що людська шана є  і буде подякою за плідну працю, чуйність, людяність, бажання та уміння творити добро. Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров`я, Божого благословення, добробуту та оптимізму.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь