A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Ремонт у ЗДО "Льонок"

Дата: 15.09.2021 22:29
Кількість переглядів: 773

«Усе найкраще – дітям» - саме під таким гаслом працює сільський голова Висоцької ТГ – Алік Новик.  Адже, діти – це наше майбутнє. Тому, освітнє середовище для них має бути комфортне і безпечне.

Коли кочегари в ЗДО «Льонок» працювали на повну потужність, а батареї були лишень теплі, сільським головою відразу було прийнято рішення замінити стару, зношену систему опалення на сучасну. Для цього з бюджету сільської ради було виділено понад 200 тис. грн. Ремонтні роботи проводили працівники КП «Вишгород», кочегари ЗДО «Льонок», до робіт долучився отець Андрій - протоієрей церкви Успіння Пресвятої Богородиці, вихователі, інші працівники закладу, батьки.

Загалом, у дитячому садочку проведено цілий комплекс ремонтних робіт: на 100% замінено систему опалення, систему водопостачання, проведено капітальний ремонт першого поверху, переобладнано санвузол, встановлено 6 нових унітазів, замінено всі рукомийники, встановлено душову кабіну, в коридорі покладено нову плитку, відремонтовано підлогу, частково оновлено електричну мережу та встановлено нові світильники. На подвір`ї облаштовано куточок «НУШ», встановлено нові гойдалки та лавочки.

Реалізація ремонту в ЗДО «Льонок» дала можливість створити комфортні, сучасні, естетичні умови перебування для вихованців. Влада вкотре довела, що пріоритетом роботи є діти, що вона хоче, може і буде надалі покращувати та вдосконалювати мережу закладів освіти.

На майбутнє в садочку планується відкрити додаткові групи, адже на даний момент заяв від батьків більше, ніж садочок може прийняти діток.

Отож, у громади, яка дбає про дітей та створює комфортні умови для підростаючого покоління є майбутнє.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь