Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Нове життя КНП «Висоцький ЦПМСД»

Дата: 31.08.2021 16:05
Кількість переглядів: 1886

Найціннішим скарбом для громадянина є здоров`я. Саме тому, впродовж 2021 року керівництво Висоцької сільської ради активно працює над покращенням медичної галузі у громаді.

На даний час у  КНП «Висоцький ЦПМСД» працює:

лікар загальної практики - сімейної медицини - Логин Людмила Миколаївна, лікар загальної практики - сімейної медицини - Кухарець Михайло Васильович,

 лікар-педіатр – Красько Наталія Пилипівна,

лікар-терапевт – Позняк Світлана Миколаївна,

лікар – стоматолог – Кафтан Олександр Ісаакович.

Також, жителі мають змогу користуватися послугами лабораторії, адже у закладі працює досвідчений фельдшер-лаборант – Берестень Алла Анатоліївна. З січня місяця, на численні прохання жителів громади, відновлено роботу фізкабінету. Якісні послуги надає сестра медична – Полховська Руслана Петрівна, на приладах, які пройшли сертифікацію в м. Рівне. Відновлено посаду акушерки, огляди здійснює досвідчена сестра медична Пархомович Тетяна Олексіївна. Для зручності громадян лікарі здійснюють виїзди за викликом.

В закладі працює центр вакцинації, сестри медичні пройшли відповідне навчання. Вакцина є в наявності. На даний час жителі активно вакцинуються.  

Також, додатково жителі сіл мають змогу отримувати медичні послуги за місцем проживання. Була відновлена робота фельдшерсько-акушерських пунктів та забезпечено їх фаховими працівниками: Людинська амбулаторія ЗПСМ, ФАП с. Вербівка, ФАП с. Рудня, ФАП с. Золоте, ФАП с. Бродець, ФАП с. Тумень, ФАП с. Городище, в ПТБ с. Партизанське у вівторок та п’ятницю здійснюють виїзд медичні сестри з КНП «Висоцький ЦПМСД».

ТОВ «Рівнефармація» орендує приміщення в КНП «Висоцький ЦПМСД» під аптечний пункт, у якому здійснюється відпуск медикаментів за програмою «Доступні ліки», також жителі мають змогу отримати інсулін за рецептом лікаря.

Отож, зроблено чимало. Керівництво Висоцької сільської ради і далі буде працювати над покращенням медичної галузі у громаді.

Шановні жителі громади, піклуйтесь про своє здоров`я та вчасно звертайтесь за фаховою допомогою. Підтримайте лікарню та задекларуйте свою медичну декларацію з лікарями КНП «Висоцький ЦПМСД». Тоді у Висоцькій громаді і далі функціонуватиме лікарня, а жителі отримуватимуть якісні медичні послуги.

Телефон для укладення медичної декларації - 0968496818

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь