A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Шановний Віталію Миколайовичу!

Дата: 12.03.2021 10:07
Кількість переглядів: 1317

Фото без описуШановний Віталію Миколайовичу!

Від імені сектору освіти,культури,молоді та спорту, депутатського корпусу та виконавчого комітету Висоцької сільської ради прийміть щирі слова вдячності за Вашу роботу впродовж трьох депутатських каденцій в обласній раді.

Ваша активна життєва позиція, високий професіоналізм, добре і чуйне серце заслужили глибоку повагу серед мешканців Висоцької територіальної громади. Ви ніколи не стояли осторонь проблем громади будь-якої галузі: освіти, культури, молоді, спорту, лісової галузі,медицини. Ми часто бачили Вас під час проведення масових заходів у громаді і завжди Ви приходили з подарунком! Ми знаємо, що Ви полюбили не лише древній Висоцьк, а всіх мешканців громади, і, повірте, ці почуття взаємні!

Ми високо оцінюємо Вашу роботу і безмежно вдячні Вам за людяність, доброту, щедрість, безкорисливість. Ви умієте слухати, оцінювати, аналізувати, вникати в суть проблеми і головне - не лише обіцяти, а ще й виконувати свої обіцянки. Ваші слова, Віталію Миколайовичу, ніколи не розходяться зі справами. Особливу подяку висловлюємо за сприяння у виділенні коштів у сумі 685 000 грн на завершення будівництва спортивної зали у селі Золоте!!! Діти матимуть можливість займатись фізичною культурою та спортом у новій спортивній залі!

Хай доля дарує Вам нові успіхи і здобутки. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, а йти вперед і надалі творити добро! Міцного здоров’я, успіху, добра і щастя Вам і Вашій родині! Божого благословіння Вам у всіх починаннях!

З глибокою повагою,

завідувач сектору освіти Світлана ПОСТОЄВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь