A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

День Вчителя у Золотинській ЗОШ

Дата: 12.10.2018 15:29
Кількість переглядів: 323

Фото без описуДень вчителя"Спасибі вам, що ви на світі є, що сієте добро, як щедрий колос"
5 жовтня. Надворі холодний осінній ранок, а у Золотинській школі всім тепло і затишно.
 

         Щорічно в першу неділю жовтня в більш ніж 100 країнах світу відмічається одне з  найпотрібніших свят – День Вчителя. Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоцінний внесок в розвиток суспільства.   

 День учителя… Хвилюючий день, якого з нетерпінням чекають і вчителі, і учні – день учнівського самоврядування. Саме в цей день учні можуть відчути себе вчителями і дізнатися, як важко буває вчителю, коли учні зовсім його не слухають і галасують на уроках…Фото без опису

Цього року цей день пройшов на «ура!». До Дня вчителя діти влаштували своїм наставникам справжнє свято.А святковий концерт перевершив усі сподівання. Зранку кожен   заходив до школи з ніжною усмішкою на обличчі. В фойє школи була вітальна листівка від випускників школи «Зі святом вас, любі Вчителі!!!».На довгий час у серці залишиться гарний настрій, щирі посмішки.

Учні  школи підготували святковий концерт на честь вчителів, де висловлювали свою щиру подяку за любов, розуміння, за те, що допомагають стати на вірний шлях. Ведучими концерту були учні 8 класу Чудік Карина та Грицюк Ігор. На святі звучали пісні, гуморески, вірші, розігрувались сценки, демонструвались презентації, відеокліпи. І учні, і вчителі були задоволеними.

   Школярі вітають своїх улюблених вчителів, дарують їм квіти і маленькі знаки уваги. Проте найголовніший подарунок у цей день – це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь