A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Олімпійський урок у Людинській школі

Дата: 11.09.2018 09:37
Кількість переглядів: 848

Фото без опису«Екзамен в Буенос-Айрес» - саме під такою темою пройшов 07 вересня Олімпійський урок у Людинській школі, який було організовано з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Обов’язковий дрес-код уроку – спортивна форма і гарний настрій.

  Олімпійський урок розпочали із ранкової зарядки, на яку були вишикувані  учні 1-11 класів. Виконавши вправи на розтяжку, для розігріву м’язів, для концентрації рівноваги, учні синхронно виконали вправу «Хвиля». Після зарядки дівчатка 10-го класу підготували коротеньку інформаційну хвилинку про історію та символіку Олімпійського руху, звернувши особливу увагу на символічність передачі Олімпійського вогню.

 І це не даремно, адже далі було організовано передачу символічного Олімпійського вогню усіма учнями школи, від першачків до одинадцятикласників, а вже найстарші школярі передали символічний вогонь директору школи Миколі Максимовичу Серку.  Наступною у програмі Олімпійського уроку стала вікторина, яку підготував для старшокласників учитель фізичної культури Юрій Павлович Ютовець. У ході вікторини учні за правильні відповіді отримували бали для свого класу. А доки старша ланка була задіяна інтелектуальними іграми, для молодших школярів було організовано конкурс малюнків на асфальті на олімпійську тематику. Не байдикували у цей час школярі 5-7 класів, адже для них Ігор Сергійович Буба разом з лідерами шкільного учнівського самоврядування підготував цікаві естафети.Фото без опису

На завершення відбувся турнір по перетягуванню  линви. Тут вирували справжні спортивні пристрасті. Підсумки спортивного уроку підвели на заключній лінійці. Директор школи Серко М.М. подякував усім учасникам Олімпійського уроку та нагородив найактивніших призами з олімпійською символікою.
Завдяки злагодженій праці учителів фізичної культури, Ю.П. Ютовця та І.С. Буби, лідерів шкільної організації ТЕМП та усіх школярів Олімпійський урок у Людинській школі пройшов на високому рівні та був сповнений сміху, позитиву, креативу, чудового настрою та вражень.
       
  Учитель фізичної культури
Людинської ЗОШ

 

                                                                                                                        Ютовець Ю.П.
 Фото без опису       Фото без опису
Фото без описуФото без опису      Фото без описуФото без описуФото без опису                          Фото без опису
Фото без опису                 Фото без описуФото без опису                         Фото без описуФото без опису           Фото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь