Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

«Реформування освіти в умовах децентралізації з урахуванням законодавства України та досвіду Республіки Польща»

Дата: 27.06.2018 09:14
Кількість переглядів: 535

Фото без описуСаме таку назву носив перший тренінг із задекларованих чотирьох за підсумками навчальної поїздки до Польщі делегації освітян Рівненщини у травні 2018 року за Програмою «ULEAD з Європою» / ULEAD with Europe, Solidarity Fund PL Kyiv та шведсько-українським проектом SALAR / SKL International / Support to Decentralization in Ukraine Project.

Захід проходив 26 червня 2018 року у Дубровиці для директорів закладів загальної середньої освіти та органів управління освітою об’єднаних територіальних громад Зарічненського, Сарненського та Дубровицького районів за участю експерта програми «ULEAD з Європою» Ірини Когут та експерта Рівненського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Валерія Мікуліча, які одночасно виступали у ролі модераторів.

До учасників тренінгу з вітальним словом звернувся начальник управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Григорій Таргонський, який власне й очолює команду тренерів-консультантів Рівненщини.

Порушені питання тренінгу, зокрема: система управління освітою в умовах децентралізації, оновлення формату курсів підвищення кваліфікації, функціонування закладів загальної середньої освіти в умовах автономії, викликали жваве обговорення серед запрошених та безліч питань, на які відповіли тренери-консультанти Святослав Сидорук, начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти і науки облдержадміністрації, Вячеслав Долід, проректор Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Сергій Якубович та Євгеній Васерук, представники органів управління освітою Миляцької та Локницької ОТГ, Оксана Сиротинська, директор Мащанського ліцею Малолюбашанської ОТГ.

В рамках поїздки на Дубровиччину начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Григорій Таргонський зустрівся із головою Дубровицької районної державної адміністрації Миколою Петрушком. У ході зустрічі було обговорено вагомі здобутки та можливі проблеми освітянської галузі району у 2018 році.

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело http://www.rvosvita.org.ua/news/reformuvannya-osvity-v-umovah-detsentralizatsiji-z-urahuvannyam-zakonodavstva-ukrajiny-ta-dosvidu-respubliky-polscha.html

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь