Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Річниця загибелі Захисника України - Олександра НЕСТЕРЧУКА

Дата: 03.09.2024 17:07
Кількість переглядів: 34

4 вересня - рік тому Висоцьку громаду сколихнула страшна звістка – про загибель Захисника України - НЕСТЕРЧУКА Олександра Арсентійовича. Герой України відлетів журавликом у небо. Війна забирає найкращих…

НЕСТЕРЧУК Олександр Арсентійович народився 05 жовтня 1969 року в селі Висоцьк Дубровицького району Рівненської області. В 1977 році пішов до першого класу  Висоцької загальноосвітньої школи. Після закінчення 10      класу в 1987 році пішов на службу в армію. Проходив строкову службу в Казахстані біля Байканура в групі пошуку. Після двох років служби отримав звання молодшого сержанта.

 Після армійської служби повернувся додому та пішов працювати до Укрпошти, проводив ремонтні роботи на радіо та телефонних лініях, зарекомендував себе, як хороший і сумлінний працівник. У 1996 році одружився, створив родину, дуже любив свого сина Володимира. Життя складалося по різному: працював і за кордоном, і у геологічній службі, і на інших роботах.

Олександр НЕСТЕРЧУК – Захисник України, головний сержант мотопіхотного взводу мотопіхотної роти, мотопіхотного батальйону, призваний на військову службу по мобілізації 19 квітня 2023 року. Проходив бойову підготовку в Рівненській області, Гощанському районі в селі Тучин на полігоні, після чого у червні 2023 року був відправлений до міста Слов’янськ Донецької області.

  Загинув 4 вересня 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області. Герой був вірний військовій присязі та українському народу, мужньо тримав оборону в бою за Україну. 

  У Олександла залишився син Володимир, сестра Лідія, брати Володимир і Сергій. Біль утрати їм обпікає душу. У пам’яті рідних Олександр залишиться добрим, веселим, чуйним, щирим. Наш Герой мав дуже добре серце та чуйну душу. Ніколи не відмовляв за чиїмось проханням, завжди біг на допомогу .

  Вічна пам’ять і шана полеглому  Герою України!!!

 

Світла і вічна пам’ять про Олександра назавжди залишиться в наших серцях. З глибокою повагою та сумом  у серці згадаємо в цей день нашого Захисника України.

Вшануймо пам'ять про нього тихою молитвою та хвилиною мовчання.

Вічна пам’ять Герою України!!!

Царство небесне!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь