Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Звістка про загибель Захисника України – Миколи ХАУСТА

Дата: 04.04.2023 12:23
Кількість переглядів: 159

 

Весна.., але клята війна забрала ще одне молоде життя, іще одним молодим соколом в Україні стало менше. Загинув Микола ХАУСТ – не житель, не уродженець Висоцької громади. Йому лише 27 років, військовослужбовець ЗСУ, родом з Луганщини. З перших днів війни воював в АТО. Встиг отримати медаль від Президента України Володимира Зеленського -  «Захиснику Вітчизни», але не встиг ні одружитися, ні мати діточок, ні побудувати будинок.

Для Миколи село Вербівка за час перебування на ротації – стало рідним домом. Цей хлопець запав у серце кожному, хто з ним спілкувався. Щирий, небайдужий, готовий любити весь світ, був надійний, мав шану та повагу серед побратимів. У Вербівку він мріяв повернутися після ПЕРЕМОГИ, щоб тут влаштувати своє життя. Але не судилося…

Фото без описуФото без описуФото без опису

Микола просив, якщо щось, то поховати його у цьому мальовничому поліському селі. Звістка про його загибель пройняла кожного вербівчанина, в кожній хаті плачуть та сумують, як за рідним.  Тепер поховати Миколу ХАУСТА у Вербівці стало справою честі.

Не такий слід мріяв залишити Микола у цьому селі, але, нажаль війна забирає найкращих. Пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях.

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь