Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Вітаємо переможців обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здорова нація».

Дата: 11.05.2021 10:25
Кількість переглядів: 662

Фото без описуКарантин знову вніс свої корективи у проведення обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здорова нація». Якщо перший тур гри динамічно, яскраво та емоційно проходив на спортивних майданчиках, то другий, з метою безпеки учасників, вже відбувся у дистанційному форматі. З одного боку це стало економічно вигідно для учасників (видатки на проїзд, відрядження, харчування), а з іншого – ніякий онлайн формат не замінить живе спілкування, адреналін та емоції спортивного суперництва.

Дистанційні змагання передбачали виконання естафет: «Скакалка», «Обруч» та «Прес» і фіксації їх на відео. Кожна сім’я надсилала відзняті матеріали на електронну пошту організатора - комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров?я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Щиро вітаємо команду працівників та здобувачів освіти Туменського ЗЗСО Леоновець М.В.- вчитель фізкультури та її донька Леоновець Дарина (учениця 8 класу) та Козак О.І. - робітник Туменського ЗЗСО і його син Козак Максим (учень 6 класу) з першим місцем по Сарненській ТГ у конкурсі «Сімейні перегони».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь