Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

УВАГА – КОНКУРС!!!!

Дата: 13.01.2021 11:21
Кількість переглядів: 208

Фото без описуЗа календарем – середина зими. За прогнозами синоптиків у найближчі дні ми з вами все ж таки відчуємо справжні морози у супроводі снігопадів. І це доречно саме в ці дні!

Адже, починаючи з 2012 року, у третю неділю січня, з ініціативи Міжнародної федерації лижного спорту (FIS) відзначається Всесвітній день снігу (World Snow Day). Головна його мета — підвищити інтерес до зимових видів спорту та залучити якомога більше людей до різноманітних активностей.

Окрім того, в ці дні, а саме 18 січня, відзначається Всесвітній день сніговика! Ідея цього свята спала на думку колекціонеру Корнеліусу Гретцю з Німеччини. Ще у юнацькому віці він розпочав збирати зображення сніговиків, а в 2008 році зі своєю коллекцією з понад трьома тисячами експонатів увійшов до книги рекордів Гіннесса.

         Корнеліус міркував так: по-перше – в середині січня в багатьох країнах є сніг. По-друге – цифра 18 схожа на сніговика, який тримає в руках віник. По-третє – у цей день не було жодного міжнародного свята!

Отож, пропонуємо у ці зимові вихідні підтримати світову спільноту власним флешмобом на Рівненщині!

Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області з 15 до 18 січня (до 10.00) 2021 року оголошує конкурс сніговиків.

Для участі необхідно:

  1. Вподобати сторінку «Спорт для всіх Рівненщини» у соціальній мережі «Фейсбук».
  2. Поширити цей допис на своїй сторінці з позначкою аудиторії «Публічно».
  3.  З 15 січня до 18 січня (до 10.00) завантажити публікацію з фото (до трьох світлин) сніговика та процес його створення у подію «Всесвітній день сніговика на Рівненщині» за посиланням https://www.facebook.com/events/439935130479935/. У дописі рекомендується вказати населений пункт та усіх, хто брав участь у створенні сніговика.

Переможців визначатимуть вболівальники, шляхом вподобання цих світлин, та оцінюватиме журі, до складу якого входять організатори заходу.

Детальніше ознайомитись з положенням заходу можна за посиланням https://sportforall.rv.ua/?page=3&article=2282.

Чекаємо снігу, готуємо креативні ідеї відзначення Всесвітнього дня снігу та Всесвітнього дня сніговика і не забуваємо про дотримання вимог карантину!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь