Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Педагогічна рада "Нова українська школа – простір освітніх можливостей"

Дата: 29.01.2020 10:38
Кількість переглядів: 292

Зміни - закон життя.
І ті, хто дивиться тільки в минуле
чи лише на сьогодення, 
безперечно пропустять майбутнє.
Джон Ф. Кеннеді
 
Сьогодення вимагає від школи виховання життєво компетентної креативної особистості, здатної реалізувати себе в умовах динамічного розвитку світу. Але щоб виховати світлу, красиву Людину, сучасний вчитель має усвідомити всю благородність та серйозність свого призначення, бо учень – маленький Всесвіт, до якого треба шукати дорогу і розумом, і серцем.
Реформа системи освіти, відповідно до Концепції Нової української школи, передбачає системну трансформацію цього державного сектора, головна мета якої – досягнення нової, високої якості освіти на всіх рівнях. Якісна освітня система передбачає створення такої школи, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати ці знання у житті.
         Сьогодні школа має бути відображенням змін у суспільстві навколо нас. Фахівці з різних країн можуть збиратися в якійсь країні чи місті Х, обговорити найважливіші проблеми, виробити концепцію та роз'їхатися в різні боки світу знову. Це саме має працювати і в школі, у якій важливо навчити дітей комунікувати між собою, працювати у команді й розробляти спільні програми. Школа — це мініатюрна копія суспільства, життя у якій має базуватися на принципах саморегуляції. Навчання має бути цікавим, а не примусовим. Кожен має знайти свою форму навчання, використовуючи інструменти формальної, неформальної та інформальної освіти.
Саме ці питання стали предметом обговорення педагогами Людинської  ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.. К.Хомич на черговому засіданні педагогічної ради закладу освіти  «НОВА  УКРАЇНСЬКА  ШКОЛА – ЦЕ  ПРОСТІР  ОСВІТНІХ  МОЖЛИВОСТЕЙ»
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь