Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Європейський тиждень спорту в ОТГ

Дата: 11.10.2018 12:06
Кількість переглядів: 411

Фото без описуУкраїна отримала право на приєднання до однієї з основних ініціатив ЄС у сфері спорту – Європейського тижня спорту під егідою Європейської Комісії та увійшла до переліку країн, які організовуватимуть заходи з його нагоди.

У закладах освіти Висоцької ОТГ також пройшли різноманітні заходи з нагоди відзначення  Європейського тижня спорту.

 Висоцька ЗОШ І-ІІІ ступенів   провела  спортивно-інтелектуальні естафети серед учнів 8-9 класів «Здорова  та   розумна  дитина  - світле  майбутнє України» та взяла участь  в  районних  змаганнях   з  міні-футболу  та  легкої атлетики,  де  вибороли   3 особисті   перші  місця  і  друге  загальнокомандне.

У Людинській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. К. Хомич відбувалася загальношкільна ранкова зарядка; символічна естафета-передача олімпійського вогню; олімпійський брейн-ринг «Екзамен у Буенос-Айрес»; конкурс малюнків на асфальті «Ми – юні олімпійці»; змагання «Весела естафета»; турнір з футболу; змагання з перетягування линви.

Доброю традицією у Вербівському НВК  стало проведення ранкової гімнастики для учнів. Учні щоранку з радістю виконують комплекс вправ, що допомагає їм повноцінно, без утоми здобувати знання, зміцнювати здоров’я. Бібліотекар представила  виставку «Україна олімпійська».

А який же спортивний тиждень без змагань: спортивно-розважальна гра «Будьмо здорові», де взяли участь учні, батьки та вчителі. Перемогу здобули учні НВК. Серед учнів початкової ланки пройшли «Малі олімпійські ігри». Найбільш вправними були учні 2 та 3 класів, тому і здобули перемогу.Фото без опису

 Також проходив волейбольний турнір між вчителями НВК на березі Почаївського озера. У підсумку (по партіях 1:1) перемогла дружба. Вчителі отримали масу позитивних емоцій та проявили свою активність на очах у своїх вихованців, що формувало у дітей потребу до занять фізичною культурою та спортом у різні вікові періоди життя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь