Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

"Книгоманія-2018"

Дата: 11.04.2018 16:22
Кількість переглядів: 524

 У житті кожного з нас велику роль відіграє книга – це порадник і вчитель, це скарбниця мудрості й людського досвіду. Саме через читання, через книги підвищується рівень культурної компетентності не лише дітей, а і дорослих, розвиваються комунікативні навички та критичне мислення. Тому з метою залучення діток до читання, підвищення суспільного значення й ролі  бібліотек 11 квітня  2018 року на базі Дубровицької районної бібліотеки для дітей відбувся конкурсу «Книгоманія – 2018». У ньому взяли участь  учні 6-7 класів Дубровицького району. Журі   конкурсу оцінювало Читацький щоденник конкурсантів, уміння цікаво розповісти про будь-яку з прочитаних книг, які не входять до шкільної програми.

Висоцьку сільську раду представляли учні 7 класів, які були нагородженні дипломами учасника, солодкими подарунками чи записничками.

Фото без описуОтож, честь Висоцької ПШБ захищала Козік Мирослава, Вербівської ПШБ - Єфимова Анастасія, Людинської ПШБ - Янковська Яна.

Всі учасники дуже задоволені, адже під час розповіді інших конкурсантів дізналися багато чого нового, цікавого та знайшли нових друзів-"книгоманів".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь